Zeliha Akyar

GZ-psycholoog 

BIG registratie: 29912590525

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/zeliha-akyar-5962a164/

YogaAlliance ID: 343791


 

Na bijna 15 jaar binnen de geestelijke gezondheidszorg gewerkt te hebben, zocht ik steeds meer verdieping in het behandelen van stressklachten die zowel een lichamelijke als mentale component hebben. De gebruikelijke gespreksbehandeling wilde ik graag uitbreiden met een aandacht voor het lichaam.

Mijn werkzaamheden in het OLVG Ziekenhuis hebben mijn daarin gesterkt en geïnspireerd. In de jaren na mijn opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog), heb ik registraties behaald in het geven van Runningtherapie, Yin Yoga, Restorative Yoga en Lichaamsgericht Psychologie. 

 

Naast haar werkzaamheden bij KAI werkt Zeliha ook in het OLVG Ziekenhuis te Amsterdam. Zij heeft ruime ervaring in diagnostiek en behandeling van mensen met psychische klachten. Haar affiniteit en expertise is vooral gericht op burnout, angst- en stemmingsstoornissen. Haar werkwijze is cliëntgericht en de behandeltrajecten zijn altijd op maat gemaakt. Daarbij maakt ze gebruik van cognitieve gedragstherapie, lichaamsgerichte en inzichtgevende technieken, oplossingsgerichte coaching, acceptance and commitment therapy (ACT) en mindfulness based cognitieve therapie (MBCT).  

 

Download
GGZ Kwaliteitsstatuut Zeliha Akyar
Kwaliteitsstatuut 17-06-2022.pdf
Adobe Acrobat document 99.8 KB

"Wat een prettig en fijn mens is Zeliha. Heeft kennis van lichaam en psyche. Dat is haar kracht. Ik heb bij haar runningtherapie gedaan. Ze bouwt het heel goed op, zonder enkele ervaring en zonder mijn lichaam uit te putten heb ik samen met Zeliha mijn doel behaald. Juist meer energie, vertrouwen in mijn lichaam en een goed gevoel gekregen" 

- E.E. - Amsterdam - Runningtherapie 


"Met KAI therapy heb ik heerlijk leren rennen en ademen in de natuur. Daar ik eerst al uitgeput raakte van 1 minuut rennen, hebben we het in een relatief korte tijd opgebouwd tot meer dan een half uur. Het fijne aan Zeliha vond ik dat zij heel goed aanvoelt hoever iemand kan, de paar keer dat we in groepjes liepen had ze voor elk individu een ander gepast advies. Verder was haar motto; ‘Ook al begin je met tegenzin je voelt je altijd beter na het hardlopen!’ dat klonk mij toen optimistisch in de oren, maar ze bleek gelijk te hebben, 

dat had je toch maar even gedaan voordat de dag begon ;)" 

- N.U. - Amsterdam - Runningtherapie + Yin&Mindfulness